مزایای خوردن سبزیجات

خوردن سبزیجات مزایای سلامتی را به همراه دارد – افرادی که سبزیجات و میوه بیشتری را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم سالم مصرف می کنند احتمالاً خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش می دهند. سبزیجات مواد مغذی لازم برای سلامتی و حفظ بدن شما را تأمین می کنند . بیشتر سبزیجات به طور طبیعی کم چربی و کالری دارند. هیچ کدام کلسترول ندارند. سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم ، فیبر غذایی ، فولات (اسیدفولیک) ، ویتامین A و ویتامین C هستند. رژیم های غذایی سرشار از پتاسیم ممکن است به حفظ فشار خون سالم کمک کند. منابع گیاهی پتاسیم شامل سیب زمینی شیرین ، سیب زمینی شیرین ، لوبیای سفید ، محصولات گوجه فرنگی (رب ، سس و آب میوه) ، سبزی چغندر ، سویا ، لوبیا لیما ، اسفناج ، عدس و لوبیا کلیه است.

فیبر غذایی حاصل از سبزیجات ، به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم ، به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. فیبر برای عملکرد مناسب روده مهم است. به کاهش یبوست و دیورتیکولوز کمک می کند. غذاهای حاوی فیبر مانند سبزیجات به احساس کمبود کالری کمتری کمک می کنند. فولات (اسیدفولیک) به بدن کمک می کند تا سلول های قرمز خون را تشکیل دهد. زنان در سن باروری که ممکن است باردار شوند باید فولات کافی از غذاها مصرف کنند و علاوه بر این 400 میکروگرم اسید فولیک مصنوعی از غذاهای غنی شده یا مکمل ها استفاده شود. این باعث کاهش خطر نقص لوله عصبی ، اسپینا بیفیدا و آنسفالی در حین رشد جنین می شود.سبزیجات دارای ویتامین A هستند که چشم و پوست را سالم نگه می دارد و به محافظت در برابر عفونت ها کمک می کند. و ویتامین C موجود در سبزیجات به بهبود بریدگی ها و زخم ها کمک می کند و دندان ها و لثه ها را سالم نگه می دارد. ویتامین C به جذب آهن کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.