سبزی قورمه تهران

قورمه سبزی تهرانی

در هر فرهنگی، معمولا مهارت در طبخ یکی دو غذا را به عنوان معیار حرفه ای بودن سرآشپز تلقی می کنند. در فرهنگ غذایی ایرانی، قورمه سبزی جا افتاده و خوش عطر یکی از غذاهایی است که می توان با آن مهارت آشپز را محک زد. این خورش خوشمزه و اصیل ایرانی را در اقصی نقاط ایران تهیه می کنند. در بعضی مناطق از گوجه فرنگی و بادمجان سرخ شده نیز در آن استفاده می کنند. ترکیب اصلی این غذای خوشمزه، سبزی مخصوص قرمه سبزی، گوشت و حبوبات است. برای داشتن بهترین نتیجه، باید هر نوع سبزی را با نسبت درستی نسبت به بقیه سبزی ها در این خورش بریزید. با ما همراه باشید تا با ترفند طبخ قرمه سبزی رستورانی آشا شوید.

سبزی قورمه سبزی

سبزی قرمه سبزی را می توانید به شکل نیمه منجمد و بسته بندی و یا از فروشگاه هایی که سبزی تازه خرد شده عرضه می کنند خریداری کنید. در این صورت نمی توانید نسبت سبزیجات را خودتان تغییر دهید. در اکثر موارد، فروشندگان سعی می کنند تا نسبت خوبی از سبزیجات را ترکیب کنند تا خورش قرمه سبزی خوشمزه تر شود. سبزی هایی مانند تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج پای ثابت این ترکیب هستند. البته ممکن است در بعضی از شهر های ایران، از سبزیجات دیگری نیز به سلیقه خودشان به این ترکیب اضافه یا از آن کم کنند. ما در ادامه به چند نمونه از این ترکیبات اشاره کرده ایم.

سبزی قورمه سبزی شامل چیست؟

اسفناج یا برگ چغندر، متاسفانه در همه فصول در دسترس نیست. اما در صورتی که به اسفناج تازه دسترسی داشتید حتما از آن در ترکیب سبزی استفاده کنید. برای اینکه بدانید به چه نسبتی از هر سبزی بریزید به نکات زیر دقت کنید. در ترکیب سبزی قرمه ای همیشه تره و جعفری را به اندازه هم دیگر می ریزیم. تره و جعفری بیشترین استفاده را در این خورش دارند. برای مثال در ۱ کیلو سبزی  ۴۰۰ گرم تره و ۴۰۰گرم یا کمی کمتر جعفری بریزید. هر میزان تره که بریزید باید نصف آن گشنیز بریزید. فرضا برای یک کیلو سبزی قرمه ای، چون ۴۰۰ گرم تره ریختیم پس چیزی حدود ۲۰۰ گرم گشنیز مورد نیاز است. عطر و طعم قرمه سبزی به دلیل وجود شنبلیله است. شنبلیله زیاد خورش شما را تلخ می کند. برای این میزان می توانید از ۲۵ گرم شنبلیله استفاده کنید. در نظر داشته باشید که شنبلیله خشک نیز در اواخر پخت به غذا اضافه می شود. برای این میزان سبزی ۲۵۰ گرم اسفناج مناسب است. اسفناج باید به اندازه یک چهارم مجموع بقیه سبزیجات باشد.

سوالات متداول در طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک

در این قسمت با جواب سوالات طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک همراه ما باشید شاید این سوال شما نیز باشد.

 

نحوه خشک کردن سبزی برای خورشت قورمه سبزی چیست؟

ابتدا سبزی  را پاک کرده و بشورید سپس خرد کنید و روی پارچه ای در حیاط یا بالکن پهن کرده و ۲ الی ۳ روز زمان دهید تا سبزی خشک شود بعد از خشک شدن، سبزی ها را کمی با دست خرد کنید و آن را در ظرفی ریخته و هنگام استفاده برای قؤرمه سبزی ،سبزی را کمی خیس کرده و سرخ کنید.

 

چرا قورمه سبزی تلخ می‌شود؟

امکان دارد قورمه سبزی به چند دلیل تلخ شود یا سبزی آن زیاد سرخ شده ،یا لیمو عمانی که داخل قورمه سبزی ریختیم تلخ بوده باعث تلخی قورمه سبزی شده و همچنین سرخ شدن زیاد پیاز و ته گرفتن آن باعث تلخ شدن قورمه سبزی می‌شود.استفاده بیش از حد از شنبلیله در سبزی قؤرمه سبزی هم باعث تلخ شدن سبزی و در نهایت تلخ شدن خورشت قورمه سبزی می‌شود.

برای لعابدار شدن قورمه سبزی چیکار کنیم؟

استفاده از سبزی اسفناج در قورمه سبزی باعث می‌شود قورمه سبزی لعابدار شود و همچنین زمان پخت قورمه سبزی باید حداقل ۴ ساعت باشد تا قورمه سبزی جا بیفتد و لعابدار شود.

 

سبزی قورمه سبزی شامل چه سبزی هایی است؟

سبزی غالبا از تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله، اسفناج و برگ سیر تشکیل می‌شود اما استفاده از سبزی های مختلف برای قورمه سبزی سلیقه ای است و بعضی افراد سبزی های محلی و همچنین ریحان و پیازچه هم استفاده می‌کنند.

geshnizco.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.