سبزی خوردن از مخلفات معمول در آشپزی ایرانی، ترکی و ارمنی است که میتوان در کنار هر خوراکی مصرف شود ترکیبی است از سبزیجات تازه و ترهبار خام. ریحان، جعفری و ترب از معمولترین این سبزیجات هستند.
علاوه بر این که میتواند کنار هر غذایی عرضه شود، گاهی نیزهمراه با انواع نان مانند لواش، سنگک و بربری و پنیر (نونپنیرسبزی) و گاه با مغز گردو مصرف میشود.
از میان برخی سبزیجاتی که در ترکیب سبزی خوردن قرار میگیرند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تره ، ریحان ، مرزه ، تلخون ، ترب و… از چند نوع سبزی پرخاصیت و متنوع تشکلیل شده استکه فواید و خواص بسیاری دارد زیرا دارای انواع سبزی های مفید هست که در طی روز برای سلامتی بدن بسیار مفید است. و توسط پزشکان توصیه فراوان میشود بخصوص برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.
.
..
…
سبزیجات شامل ریحان، شاهی، تربچه، گشنیز، جعفری، پیازچه، تره و … است که مصرف آن ها موجب سلامتی در اعضای مختلف بدن میشود
در گشنیز خوردن کاملا بصورت بهداشتی اماده میشود که بعد از پاک کردن دقیق سبزی ها . در سه مرحله شسته و ضد عفونی میشود و با دقت هرچه بیشتر بسته بندی و اماده مصرف می گردد. میتوانید هم از فروشگاهها طرف قرار داد و یا مستقیما از کارگاه خرید انجام بدهید